Du er her Hjem / blog / Anyone for tennis ?

Anyone for tennis ?

Tidligere på året spurgte jeg min ven og klubkammerat i Momento, Jan Frænde Andersen, om ikke han vil lave nogle billeder af mig sammen med mig.

Der er ikke mange billeder af mig. Jeg står oftets bag kameraet og så vidste jeg, at Jan har noget grej, som jeg gerne ville se i funktion.

Man kan læse meget om grej på nettet men den fedeste er nu at have hånden på det selv.

[Not a valid template]Og hvad skulle vi så lave ?

Der blev vi enige om at tage nogle billeder i mig i jakkesæt, da det tidligere var “uniformen” jeg havde på udenfor landets grænser. Da jeg også tidligere har spillet tennis, og stadig synes, det er en dejligt spil så var det jo oplagt. Lokationen blev HIK´s baner i Hellerup Havn. Et sted jeg ofte kom som barn når jeg besøgte min mormor – og så er det bare et rigtig dejligt sted.

Vi havde glemt et par stativer og hvad gør man så ? Tager til Bech Foto på Strandvejen, fortæller hvad vi skal og må vi låne nogle stativer ?  Yes, no problem. Fantastisk !

Og så mødte jeg lige en tidligere kollega…verden er lille.

Tak til Jan for billederne !

Skriv et svar