Du er her Hjem / fOtOblog / at dygtiggøre sig /2

at dygtiggøre sig /2

Nu har jeg så været på flere kurser i den seneste tid; sidst i går.

Jeg har tænkt en del over det og jeg vil gerne være god til at tage billeder. Det lykkes da indimellem at få taget noget godt men jeg vil gerne kunne tage noget godt hele tiden.

Med det in mente har jeg konkluderet at skal jeg blive bedre skal der ske noget andet og mere. Et eller to dages kurser hvor man får lidt øvelse, et par gode foto med hjem bliver jeg ikke markant bedre af.

Derfor har jeg besluttet, at tage en to-årig uddannelse som fotograf. Normalt tager en uddannelse til fotograf fire år men kræver også en læreplads og jeg er vel for gammel til at være i lære….det har jeg været…. så denne uddannelse, som ikke er stats godkendt, er en god mulighed for mig.

Nu er der så heller ikke mange fotografer, som er uddannet fotografer. Det er autodidakte med en passion eller meget stor interesse for fotografi.

Som sagt tager det to år – og så må vi se hvad der så sker. Men det kunne da være fedt at kunne tage lidt penge for det og på den måde få dækket lidt af kursusafgiften og de mange penge udstyr koster.

Skriv et svar