espressoen flyder igen i hjemmet

Efter et par års fravær bliver der nu igen lavet espresso på matriklen

Jeg har tidligere skrevet en del om min “kamp” for og med god kaffe men jeg “ælsker” en god espresso. Men jeg havde faktisk helt opgivet det for på trods af mange forskellige maskiner havde jeg aldrig været rigtig tilfreds med resultateterne. Faktisk have jeg sagt aldrig mere til at lave espresso i hjemmet…

På en messe i efteråret med min datter var der demostration af flere espressomaskiner af mærket “Sage” og der tænkte jeg at det så nemt nok ud…for jeg gider ikke stort besvær med at lave kaffe !

Kaffe behøver ikke at være satans kompliceret hvor der kun må brygges ved fuldmåne i de ulige uger mens du chanter og beder guderne om godt vejr. 

Lang historie kort: jeg har købt en Sage Barista Express – og jeg er MEGET glad for den !

Det tog lige lidt tid at få det hele på plads: malingsgraden af bønnerne, mængden af kaffe og stampningen. Men først kalibreret køre det i olie.

Jeg oplever, at vi drikker mindre kaffe nu simpelthen fordi den enkelte kop er meget fyldig i smagen. Lidt ligesom god chokolade og dårlig chokolade.

Sjovt nok hedder maskinen noget andet i Tyskland, hvor de i Saturn har en stor etage bare med kaffemaskiner: http://www.saturn.de/de/product/_gastroback-42612-s-advanced-pro-g-s-2098905.html

Jeg bruger kaffe fra Segafreddo som er en Italiensk kaffevirksomhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *