Fotografi er min store interesse

Som søn af en fotogrosssist fik jeg meget tidligt et kamera i hånden. Min far kom hjem med udstyr til test fx det første Polaroid kamera og siden fik jeg også mit første spejlrefleks kamera i en alder af 14 år. Det var en Olympus OM10 – sådan et har jeg også nu + en OM2n. Men mit første “rigtige” kamera var et Olympus Trip35, som jeg også idag.

Jeg har har haft mange kameraer – de er købt og solgt – men bruger idag primært Nikon Df men har også en Sony A7II . Selvom vi primært taler digitalt fotografi har anaolog fotografi på film stadig en plads. Jeg har fx haft fingrene i en Fuji GW680iii – dejligt kamera !

Fotografi er min store interesse. Dels er der håndværket men mere vigtigt er det med billedet, der kommer ud af det.

Mindre teknik, mere historie, mere følelse

Jeg blogger om foto dels her men laver også test af grej til Test Zone og har indimellem også indlæg på andres blog. I enkelte tilfælde har jeg lavet sponserede indlæg men så fortæller jeg det tydeligt.

Det er faktisk ikke den ting jeg ikke kan lide at fotografere. I mit fotogalleri kan du måske et indtryk af min eget fotografi.

HWvisitkort_1

Vi siden af mit eget, som jeg laver for sjov laver jeg også billeder for andre i mit moms registrerede firma.

Det kan være portrætter eller billeder fra et event

 

 

 

 

Jeg deltager engang i mellem i fotokonkurrence. Det er ikke ofte, men det sker:

 

 

"Surfers" af Henrik Wessmann
© Henrik Wessmann
Foto: © Henrik Wessmann
Model: Diana Kopmane /DivianaLee

 

 

Interesse for foto og billeder har også ført til flere andre initiativer med fotografi:

Podcasten Nielsen & Wessmann

PODCAST_1x1_512x512Podcasten, som kommer ca. 1 gang om måneden handler om alt fotografisk.

Lige fra grej til anmeldelser til en hot/not liste.

Podcasten er også i iTunes, så den er nem at få fat i. Podcast er har den store fordel at du kan høre den når du har tid og lyst og på alle platforme som fx smartphone eller tablet.

Bag Nielsen & Wessmann, står Bo Nielsen og jeg og det har været vigtigt fra dag 1 et den er afslappet ! Det betyer at den former sig som en samtale mellem Bo og jeg hvor vi kan kommer i på forskellige emner i fotografiland.

Jeg holder pause fra Nielsen & Wessmann

 

 

 

Fotogruppen Momento

MomentoDet er en lang historie men jeg var initiativertager til Momento og formand det første år. En projekt jeg er stolt af men ikke længere en del af.

Fx var, og er jeg, meget stolt at vores placering i FIAP Clubs Cup 2014. Et helt igennem glimrende resultat af så ung en klub !.

I Momento gjorde vi en del ud af billedkritik  og vi havde et koncept om portfoliomappe. Tanker, som var Ilan Brender´s ideer, om som mange klubber efterfølgende har taget til sig.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *