“kend dit fotogrej” er et mantra (som jeg ikke selv altid følger)

At bruge det fotogrej man har og ikke bare købe nyt samt at kende det man har er et mantra

Det er godt at have et mantra og principper men nogle gange glemmer jeg eller bliver overhalet af den virkelige verden.

Når jeg glemmer er det nogle gange fordi jeg meget sjældent kommer ud i den situation..her i tæt regnvejr. Jeg passer på mit grej. Tørre alt af og fjerner støv etc. Jeg har en idé om, at man skal passe på sine ting for så holder det længere og giver større glæde. Oldschool, måske.

Men som sagt glemmer jeg og nogle ting omkring mit grej. Jeg har i tur i Sverige for bla at fotograferer et vandfald. Det øsregnede – først let regn som tog til. Og jeg var bekymret for mit udstyr for selvom det er vejrforseglet er det altså ikke vandtæt og der er heller ingen grund til at presse citronen. Derfor fotografere jeg ikke i regnvejr hvor jeg skal stå ude i regnen. Let støvregn er en ting men sådan rigtig regnvejr. Nej tak

Regnslag til min rygsæk

Jeg blev meget våd og det gjorde min rygsæk – en Lowepro ProRunner 350 AW – også. Det hele gjorde at jeg hurtigt stoppede og tog tilbage  til bilen og lagde mit grej i tørvejr. Jeg åbnede for rygsækken for at give grejet luft og begyndte at tænke i ny mere vandtæt rygsæk.

Hjemme igen så jeg på min rygsæk – den har et regntæt symbol (og så hedder den “AW” som jeg formoder betyder “All Weather” )men det oplevede jeg ikke at den var og søgte efter et regnslag til den. En almindelig sort affaldssæk kan sikkert også gøre det men altså…

I min korte søgen efter en regnslag fandt jeg videoen ovenfor og se lige, hvad han hiver frem ca 13 minutter (dér hvor videoen starter): et regnslag. Tadaa !

Hen til rygsækken og sandelig om der ikke også i min er et regnslag…FFS. Jeg ærger mig over at jeg ikke havde styre på mit grej og hvad det kan…men glæder mig over at jeg tjekkede det så jeg ikke var nødt til at købe nyt.

Her er lidt fra hjemturen. Jo, det regnede…

Skriv en kommentar