Du er her Hjem / Fotokalender

Kan du lide fotografi ?

Mange steder i København bliver der vist fotografi. Nogle gange de mest usandsynlige steder og mange gange kun i kort tid. Og det kan være svært at få et overblik…

Det er et forsøg på at skabe et overblik uden, at det kan siges at listen er komplet. Listen kun dækker København med enkelte afstikkere.

Andre gode links er Vink København – Kunsten.nu – Fotografisk Center – Det Nationale Fotomuseum  – KulturNaut

 

okt
25
fre
2019
Lars Schwander Portrætter National Historiskmuseum
okt 25 – dec 31 heldags
Lars Schwander Portrætter @ National Historiskmuseum | Hillerød | Danmark

“Oplev et udvalg af den danske fotograf Lars Schwanders portrætter.

Lars Schwander har i mere end fire årtier fotograferet fremtrædende personligheder fra den danske og internationale kultur- og kunstscene. I museets fotogalleri kan man i efteråret 2019 stifte bekendtskab med et udvalg af hans portrætter fra billedkunstens, musikkens og litteraturens verden som for eksempel den islandske sanger og komponist Björk.”

Kilde: DNM.dk – https://dnm.dk/event/lars-schwander-portraetter/

Du kan læse og se meget mere til Lars Schwander her: http://www.larsschwander.com

 

Lars lavede i foråret  2019 et oplæg for Fotouniverset med titlen “KAN BILLEDER BLIVE FOR GODE? OG KAN DE GODE BLIVE FOR DÅRLIGE?” hvorfra nedenstående “Om” er fra:

 

Om Lars Schwander
Lars Schwander er fotograf, skribent, udstillingsarrangør mv. Han har været ansat ved Brandts, Det kongelige Bibliotek og Louisiana.
Han var grundlægger af Fotografisk Center og var der direktør i 15 år.

Lars Schwander står bag en lang række bøger, kataloger og artikler om fotografi. Således har han udgivet ”Viggo Rivad – mellem lys og skygge”, ”Margrethe II – portræt af en dronning”, ”Yoko Ono – Conceptual Photography”, Ung dansk Fotografi (i en tiårig årrække).

Endelig har Lars Schwander arrangeret mange udstillinger ind- og udland, senest ”Yoko Ono – Transmission” på Charlottenborg. 

 

 

Topbilledet er Björk © Lars Schwander