Du er her Hjem / Fotokalender

Kan du lide fotografi ?

Mange steder i København bliver der vist fotografi. Nogle gange de mest usandsynlige steder og mange gange kun i kort tid. Og det kan være svært at få et overblik…

Det er et forsøg på at skabe et overblik uden, at det kan siges at listen er komplet. Listen dækker kun København med enkelte afstikkere og det som jeg synes kunne være interessant at se

Andre gode links er Vink København – Kunsten.nu – Det Nationale Fotomuseum  – KulturNaut

 

nov
7
tors
2019
FOREDRAG OM KUNSTFOTOGRAFI ved Ole Bo Jensen Leica Boutique Copenhagen
nov 7 kl. 6:00 pm – 8:00 pm
FOREDRAG OM KUNSTFOTOGRAFI ved Ole Bo Jensen @ Leica Boutique Copenhagen | København | Danmark

“Kom og oplev hvad Kunstfotografiet byder på nu og i fortiden.
Fotograf Ole Bo Jensen har samlet et show til os der tager os rundt i denne spændende verden og fortæller anekdoter om fotografer, udstillinger og bøger.

Efter foredraget vil vi invitere til en åben snak om fotografiet som kunst, hvad der rykker, hvorfor det rykker og hvor kunstfotografiet er på vej hen.”

Kilde: Photografica – tilgået 2.11.2019

nov
19
tirs
2019
Historier fra filmsettet – Foredrag med Rolf Konow Sony Nordic
nov 19 kl. 7:00 pm – 9:30 pm
Historier fra filmsettet - Foredrag med Rolf Konow @ Sony Nordic | Ballerup | Danmark

“Kom med til en aften i filmens tegn og hør Rolf Konow fortælle omkring de mange oplevelser og anekdoter, han som fotograf har oplevet på store film-settings både på danske såvel som internationale produktioner igennem sit professionelle liv.!”

 

Kilde: Photografica – 

nov
23
lør
2019
Artist Talk ved Lars Schwander Det Nationalhistoriske Museum
nov 23 kl. 1:00 pm – 2:00 pm
Artist Talk ved Lars Schwander @ Det Nationalhistoriske Museum | Hillerød | Danmark

“Schwander har i mere end fire årtier fotograferet fremtrædende personligheder fra den danske og internationale kultur- og kunstscene. Et udvalg af fotografierne er i efteråret udstillet i museets fotogalleri.

Til arrangementet vil Lars Schwander fortælle om de udstillede portrætfotografier og de spændende historier, der gemmer sig bag portrætterne.”

Kilde: DNM – https://dnm.dk/event/artist-talk-ved-lars-schwander/

 

Hold din fotografiske gnist i live i hverdagen (Gratis foredrag) Njal Foto
nov 23 kl. 1:00 pm – 2:00 pm
Hold din fotografiske gnist i live i hverdagen (Gratis foredrag) @ Njal Foto | København | Danmark

“Med tiden bliver alt kedeligt, vi laver det samme igen og igen, og så lige en gang mere. Det gælder alt vi laver, og for mange, så nok også fotografiet.

Vi starter med at tage et kamera i hånden, tage billeder af familien, himlen, havet, naturen og alt det der. Så bliver vi inspireret og seriøse, dykker ned i bøger om regler og teknikker, skal ud at tjene lidt ekstra lommepenge til grej, inden vi ved af det, så skal vi leve af fotografiet og laver de samme billeder, som alle andre på instagram.
BOM sagde det, og så røg kameraet på hylden og derefter på DBA.dk. Væk var fotografiet fra ens tanker og hverdage.

Skal fotografiet holdes frisk og inspirerende, skal der mere end grej og fotoopgaver til. Du skal finde din historie, det du vil fortælle, samt dit fotografiskesprog.

Trænger du til inspiration, så kom med til en snak om dogmer, umiddelbarhed og om “at have noget på hjertet”. Fotograf Jakob Kjøller, der skyder med alt fra et lille Olympus lomme kamera til analog Hasselblad, viser eksempler, både fra eget og andre fotografers arbejde.”

Kilde: Facebook – https://www.facebook.com/events/417074875861040/