Du er her Hjem » jeg skulle forsøge at lave limoncello

jeg skulle forsøge at lave limoncello

I Berlin (!) blev jeg lige mindet om hvor godt limoncello kan smage og så måtte jeg igang

Det er mange år sige i Italien at jeg smagte limocello første gang og har med jævne mellemrum købt noget af den søde likør men det har aldrig været godt.

For der er forskel på limoncello, som der er forskel på grappa (har for fornyeligt fundet en jeg synes virkelig godt om i Danmark) så vi har købt en flaske fra tid til anden i håbet om, at NU havde vi fundet den gode flaske. Det har vi så ikke….endnu.

I foråret 2019 var vi i Berlin igen og besøgte en italiensk restaurant. Med en masse charme, god mad og vin !

Som afslutning på måltidet fik vi en limocello, som smagte vanvittigt godt. Det viste sig, at den var hjemmelavet…

Tanken om at lave limoncello selv har jeg haft man altid droppet igen. Hvorfor ved jeg ikke for det er ret simpelt faktisk. Men nu skulle det altså være og nu har jeg en flaske hjemmelavet limoncello.

Farven er ikke som den du køber…farven på min limocello kam bedst sammenlignes med morgenurin…men det smager godt.  

Det sidder ikke i skabet her første gang men den vækker forhåbninger om en dag at kunne blive rigtig god. Der findes en masse opskrifter på nette og jeg har fundet en som nu er min basis og derfra vil jeg lave justeringer. 

Min skal have lidt mere citronsmag og være lidt mindre sød. Men det klarer vi i batch 2…..når batch 1 er drukket…

Limoncello er en italiensk Citronlikør. Den er lavet hovedsageligt af citronskal. Likøren stammer fra Campania, og især Limoncello fra området omkring Sorrento er berømt.

Kilde: wikipedia

Skriv et svar