Du er her Hjem » moderne Diamount print og indramning er lækkert !

moderne Diamount print og indramning er lækkert !

Jeg har før argumenteret for at dine billeder skal printes og på væggen

Det har jeg gjort i et par indlæg, fx i dette “billeder skal på på væggen” og jeg har også skrevet om indramning og anmeldt print på aluplade.

Hvilken type print og hvilken indramning billedet skal have afhænger helt af selve billedet og hvilket udtryk du gerne vil have. Til mit billeder (i toppen af dette indlæg) syntes jeg at en moderne opklæbning med akryl foran var det helt rigtige. Billedet er lidt grafisk, relativt enkelt og der passer det helt perfekt at der ingen ramme er. Det får det til at fremstår let og moderne.

Billedet er lavet af Peter Wolff hos Grafik & Foto, som anbefalede netop en Diamount. Der findes forskellige slags print og opklæbnnger, så derfor er råd og vejledning guld værd !

 

Diamount fra Grafik & Foto
Diamount fra Grafik & Foto

Et stykke glas – eller som her et stykke glasklar akryl – vil normalt reflektere lys fra både for- og bagside – man får altså en dobbeltspejling. Dertil kommer evt. spejling fra selve printets overflade.

Ved en normal indramning med alm. glas, kan det give anledning til generende reflekser, hvis man ikke er meget opmærksom på, hvordan billedet hænges op i forhold til lyskilder.

Ved en Diamount bruger vi en særlig teknik hvor selve billedet/printet klæbes direkte på akrylens bagside, derved elimineres reflektionen fra printet og fra bagsiden af akrylen og man ser kun spejlingen fra akrylens forside.

Det giver en meget “ren” og skarp spejling som opfattes langt mindre generende end de dobbelte (evt. tre-dobbelte) spejlinger fra en “almindelig” indramning.

Kilde: Grafik & Foto

At få et billede printet og klæbet op den måde er naturligivs ikke gratis og man skal det tænkte over det. Men et billede printet og indrammet/opklæbet godt kan man glæde sig over hver dag i mange år.

Efterskrift(8. oktober 2016)

Jeg deltog med billedet i en konkurrence på i-shot-it.com og det fik en “Mark of Ecellence”:

Skriv et svar