Sparks i VEGA

Det amerikanske band Sparks er still at it og besøgte VEGA.

Jeg husker Sparks fra min barndom. De var med i nogle samlekort med pop stjerner og Sparks var mit favoritkort selvom jeg aldrig havde hørt dem. Jeg syntes bare de så fede ud blandt kortene med David Bowie, Suzy Quatro og hvad de ellers hed. Og så gik de i min glemmebog.

Indtil 2015 hvor de gav koncert sammen i Franz Ferdinand i deres fælle projekt FFS – og det var fedt (læs mere her).

Nu er de så aktuelle igen med en ny skive “Hippopotamus” – og det vil så sige ikke helt aktuelle, for den udkommer først primo september med turneen i Europa er sat igang med koncerten i Vega i går den 7. august.

Jeg fik tanken at vi var en slags prøveklud ? Det nye materiale etc skulle prøves af inden koncerterne på hjemmebane ? Ideen med at slags opvarmningskoncert til ny plade er jeg ikke vild med. Men The Mountains tager nu prisen: de udgav nyt på selv dagen koncerten helt uden varsel.

 

 

Det var skuffende at VEGA havde besluttet ikke at åbne for balkonen med siddepladserne fordi der ikke var solgt billetter nok. Ikke godt for sådan en som mig der med sklerose ikke bryder som om at stå op i lang tid. Netop fordi man kan sidde ned går jeg gerne i Vega og fravælger andre koncertsteder.

Gaffa var også tilstede og har anmeldt koncerten samt haft nogle fotografer på plads. De er mere begejstrede end mig med 5 ud af seks stjerner. Se her

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *