jeg kan ikke lide at komme i et nyt supermarked

Mine kognitive problemer bimler og bamler når jeg skal i et nyt supermarked – eller de har lavet om…

Det er sikkert ikke kun mig med min MS ramte hjerne, som kan have problemer med at finde den vare man skal have når man kommer i et nyt supermarked. Eller de har flyttet rundt i det supermarked man plejer at komme.

Der hvor jeg plejer at komme, kender jeg butikkens layout og kan sådan nogenlunde godt finde det jeg skal have. Det kan da kikse men i almindelighed går det fint. Men har de lavet om eller jeg skal i et nyt supermarked går det galt.

Lige pt er jeg ude i at besøge flere nye supermarkeder da mit lokale supermarked er lukket i en måneds tid grundet renovering- der trængte nu osse..

Jeg er kastet ude i nye supermarkeder forskellige steder. Jeg kommer ellers ikke i Lidl eller i Rema 1000 men det er nu ikke så tosset. De har nogle fine varer og til en fornuftig pris. Så der er noget godt ved at blive kastet i armene på et nyt supermarked.

Men det stresser også enormt. Jeg kan simplethen ikke finde rundt. Alt står jo anderledes og de har måske heller ikke de mærker jeg plejer at købe. Det enste, som er sikkert er, at mælken står længst inde i butikken og varerne ved kassen er tillokkende,

Samtidig med, at jeg skal enten huske eller overskue min indkøbsliste skal jeg alså også lede efter tingende. Det går ikke godt.

Jeg har ingen problemer med at udstille min inkompetance og spørger gerne om hjælp. Og alle steder får jeg en venlig betjenning. De er også venlige ikke at ryste på hovedet når jeg spørger efter en vare jeg står lige ud for…

Heldigvis kan jeg som oftets foretage mine indkøb på tider som er rolige. Lørdag formiddag i Netto er jo ragnarock.

Skriv en kommentar