lidt staus over det herrens år: 2021

Status over tingene holde jeg løbende men nu er “plejer død”

Jeg tror, at jeg i 10 år eller noget har lavet en staus over året der gik: i år er den anderledes:

Allerede under skihop fra Garmish Partenkirchen giver jeg året, der gik en tanke. Det ski hop er sgu også for kedeligt, jeg går ikke glip af noget…næh, da Jens Weissflog var med; det var tider !

2021 har været fedtet ind i corona igen – og SMSér – og selvom jeg holder mig væk fra de daglige tal om smittede, indlagte og døde farver det også min dag. Sætter sit præg og frygten for at få “dødskysset” hænger som de tykke blå røgskyer i mit barnsdomshjem søndag eftermiddag.

Nå, det var den liste jeg kom fra…men i år bliver det kun fra plus siden. Som en sagde engang da jeg spurgte til hemmeligheden bag et langt og godt venskab: “Det er nemt. Vi fortæller kun hinanden de gode ting”. Tyg på det,

2021: køkkenet er færdigt, 25 års bryllupsdag var en god dag – som fleste af dagene i de 25 år, sommerferie på Mallorca – olé, jul i Paris – oh, la la. God espresso flyder i hjemmet som Seinen flyder gennem Paris. 

Var der mere ? Helt sikkert.

Bum.

Kom an, 2022

Skriv en kommentar