Et af målene for turen til London var udstillingen “The Radical Eye” på Tate Modern

I efteråret 2016 blev jeg opmærksom på fotoudstillingen “The Radical Eye” på Tate Modern i London og besluttede at den VILLE jeg se !

Jeg er interesset i fotografi men ikke en hyppig museumsgæst og derfor kan det måske undre hvorfor jeg ville tage til London for at se en udstilling…den video med manden bag udstillingen, Sir Elton John, kan forklare lidt måske

 

Jeg var så heldig, faktisk velsignet, at jeg af min hustru i julegave 2016, fik en tur til London  hvor præmissen var “foto” og hvad jeg ønskede mig at se/gøre. Hvad vi så kan du få et overblik over her.

Det var var udstillingen “The Radical Eye” der satte ting i gang men en udsendelse fra Tate Modern beseglede det ønske, På TV virkede det til at været et fantastisk rum – et rum jeg måtte se..

Og det er et fantastisk rum !

Vi blev mødt med en installation med lys og video (se til venstre). De bevægende dele og lyden af industri var overvældende.

Tate Modern er et sted, hvor jeg godt kan få lang tid til at gå. Det er gratis undtagen enkelt udstillinger (som fx den udstilling jeg ville) og summer af liv. Og rummet….det efterlod mig overvældet.

 

 Og nu til udstillingen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *