2023 betød store omvæltninger og krævede at jeg var omstillingsparat

Forandringer er et vilkår ved livet og mennesket har en utrolig tilpasningsevne

jo, jo, rolig…mennesker er måske omstillingsparat men det er jeg ikke. Ihverfald ikke fra den ene dag til den anden.. Havde en lorte forløb hvor mit forsørgelsesgrundlag var til diskussion. Jeg diskuterede ikke og der var ingen dialog og fornuft men kun procedurer og skema. Et forfærdeligt forløb på næsten 6 måneder. Det var sgu krise !

Det ene fører ofte til det andet og pludselig opstod der en mulighed for at skalerer ned. Facit er, at vi er flyttet til Brønshøj fra Frederiksberg. – fra 130kvm til 55kvm. Udfordrende. Men har ikke fortrudt – og skulle jeg have kan det jo laves om. Det er ikke som at hugge en arm af – dét bliver svært at gøre godt igen.

Helbredet. Det vigtige heldbred…min far sagde han havde en jernhelbred. Bare ærgerligt at det rustede. Min far gik for lidt op i sit heldbred og det gør jeg sikkert også. Ragede et attak til mig under krisen. Og må erkende at sidde i en maskine og løfte jernplader ikke er noget for mig..

Yngste datter med kæreste med biluheld og større operation – de bor nu også i Brønshøj. I samme forening som os. Tæt på. Jo jo. Familie er godt. Faktisk ret vigtig.

Sommerferie i Spanien. Óle ! Spanien er et fedt land at holde ferie i. Søde mennesker, god mad, god vin. Solskin og godt vand.

Efterår med Opera i Paris. Fruen og jeg. Dejlig tur ! – men ville gerne have haft min børn med også. Schyy, sig det ikke til dem !

Foto er det ikke blevet til. De næsten 6 måneder under pres har helt taget lysten fra mig. Nu står udstyret og trækker støv. Faktisk noget mega øv. Hvad skal jeg nu lave ? Men jeg glæder mig over at et forlag udgav “Égalité“, som på en måde er et testamente.

  1. Orker jeg, gider jeg ? Selvfølgelig gør jeg det !

Skriv en kommentar