Barcelona er længe siden nu

Det er fire år siden jeg besøgte Barcelona med mine døtre som guides !

Det er den tid på året, hvor vi begynder så småt at tænke i ferie og rejsemål og der faldt tanken på Barcelona. Et tur i foto arkivet fortalte, at der er fire år siden vi var i Barcelona men turen står ret klart. Det gør flyturen derned også….en passager var dårlig og vi måtte lande i Frankrig, hvor han blev afhentet af en ambulance. Heldigvis var det ikke så alvorligt for han var med flyet hjem fra Barcelona nogle dage senere.

I de senere år har Paris været øverst på listen og jeg længes tilbage der til. Jeg føler og tænker at Paris vil jeg VIRKELIG gerne men at det måske er sundt at se noget andet også ?

Intet er besluttet endnu og det bliver ikke en nem beslutning men måske lettes den af at jeg ved at Paris venter i efteråret.

Det er virkeligt et dilemma for mig. Selvom jeg har været en del i Paris de sidste par år er der stadig meget jeg gerne vil se. Og det er fedt med både gensynets glæde og glæde ved at se noget nyt.

Der er ærligt talt ikke meget i Barcelona jeg har lyst til at se. Jeg kan ikke foredrage Gaudi og Picasso rangere ikke højt her. Barcelona pavillonen af Mies van der Rohe – jo tak! Den er smuk og enkelt og jeg kneb næsten en tåre sidst. Måske nok Miró men ellers ?

Ser jeg på listen over 12 oplevelser du skal se  er der kun ganske få jeg har lyst til at se, hvor jeg har en lang liste for Paris. Men nu ser vi…

 

Skriv en kommentar