Pet Shop Boys festede med fans i Royal Arena

Siden “West End Girls” i 1985 har jeg været en fan af Pet Shop Boys og endelig kom de til København med deres “Dream World”

Jeg har altid syntes godt om musikken fra Pet Shop Boys. Det er pop, intelligent pop. Både i musikken og i teksterne. I mange af teksterne er der også en kritik. Fx var “I’m with stupid” en satire over forholdet mellem Tony Blair og George Bush.

At være til koncert med PSB er at være med til en fest ! De har gennem snart fyrre år lavet SÅ meget god musik og så mange hits. Se på deres seneste album “SMASH – The Singles 1985-2020” Vi taler om en 3-dobbel cd (6 vinyler) !

Det er ikke mange år siden, det gik op for mig at Neil Tennant og Chris Lowe privat dannede par og det slog mig til koncerten, at mange af sanger er kærlighedserklæringer.

Where’ve you been?
Who’ve you seen?
You didn’t phone when you said you would
Do you lie?
Do you try
to keep in touch? You know you could
I’ve tried to see your point of view
but could not hear or see
for jealousy

PSB´s første sang – Jealousy

Er også vild med det visuelle

Jeg er en visuel person forstået derhen, at jeg tager ofte ting ind via det visuelle udtryk. Jeg analyserer ikke tekst men føler og ser. Også her inspirerer PSB mig – til koncerten (måske også grundet generelt dårligt udsyn) brugte jeg en del tid på at SE. Jeg ville ønske, jeg kunne lave den slags foto, video og visuelle effekter.

PSB har en side med billeder: https://www.petshopboys.co.uk/images

Vil du mere så smut en tur på YouTube : https://www.youtube.com/channel/UC9UhWlkLfeypFt7pp7v_aBw

Jeg kunne godt at tænkt mig at være der som fotograf men jeg var der som helt almindelig publikummer. Måske får jeg koncerten at se igen for hele molevitten blev filmet.

Skriv en kommentar