det er tid til at sige farvel til @tennisfotograf

På Instagram har jeg også kontoen @tennisfotograf kun med tennisbilleder

I midten af 2022 oprettede jeg en konto mere på Instagram og kaldte den @tennisfotograf. Tanken var her kun at vise tennisbilleder, som var forskelligt for den anden type af fotografi jeg lavede: portrætter, landskaber, gade- og arkitekturfotografi. For ikke at blande det sammen og samtidig have en mere tydelig profil.

En tydelig profil gør det nemmere for den besøgeren at se og vurdere om det er noget de gider følger og med tennis var det meget mere målrettet. Noget som min “normale” – H.wessmann – profil aldrig have været. Den har altid været et sammensurium, som jeg er det 🙂

Men nu hvor jeg ikke længere har eller laver “noget andet fotografi” og hvor jeg heller ikke laver noget tennisfotografi mere ? Så giver det vel ikke mening mere ?

Jeg har helt tabt lysten til at fotograferer og skal man have en profil med snævert indhold – som tennis er det – er man nødt til at fodre den. Og jeg bruger mental energi på at tjekke den etc. Jeg kan ikke fodre den og har ikke energien.

Da jeg fik lavet Égalité tænkte jeg også over den som et testamente  over min tid som @tennisfotograf eller måske som et lille vidnesbyrd om at jeg havde være der og lavet det. Men jeg for ikke lavet flere billeder af tennis heller. Man skal aldrig sige aldrig men jeg tror det ikke.

Jeg havde mange gode oplevelse som @tennisfotograf

De fleste tog rigtig godt imod mig, var venlige og imødekomne. Her må jeg nævne Thomas Skouboe fra KFUM Tennis, Marie Jespersen fra Gentofte Tennis og Elmer Møller fra KB Tennis. Venlige og imødekomne og det vil jeg altid være taknemmelig for.

Så har jeg også mødt en som bestemt ikke var det og har mødt en som jeg syntes behandlede mig virkelig dårligt. Den første kunne jeg ryste på hovedet af og tænkte “pyt med ham” men det anden sårede mig. Men det overskygger ikke alt det gode.

Desværre er det ikke muligt at slå de to konti sammen til bare en konto. Så derfor er enten eller og måse er tiden måske kommet til at takke af og sige at det var det.

Skriv en kommentar