Jeg er ikke den samme som jeg har været….og jeg har været !

14 år med sclerose har sat sig præg og jeg er ikke hvad jeg har været – og jo, jeg har været !

Forleden skulle jeg igennem endnu en prøve i det som synes at vare evigheder. Og jeg fandt ud af hvad jeg godt vidste men her blev det meget nærværende.

Jeg var Nordisk IT Chef med ansvar for Norge, Sverige, Denmark og Finland samt de baltiske lande. Jeg var Service Delivery Manager for de globale netværkydelse i store del af Europa – fra Norge i nord til Israel i syd, fra Rusland i øst til Tyskland i vest. Jeg var med i Nordic Council (en koordinerende råd med de nordiske landechefer). Jeg var med i IT Council for EMEA1 hvor cluster it cheferne mødtes og koordinerede. Derfor synes det timeligt at sige “jeg har været”. Du får ikke det job og de poster uden at kunne lidt og være nogenlunde skarp.

Den omtalte “prøve” var en tur hos en neuropsykolog som bla skulle test mine kognitive funktioner idag. En masse test hvoraf jeg kun huske ganske få men jeg husker følelsen bagefter. Ikke bare trætheden men også det overvældende i, hvor slemt det står til. Nogle opgave kunne jeg ikke løse og langt de fleste var jeg langsom til. Det gjorde mig ked af det.

Dels fordi jeg gerne ville gøre det godt men også fordi det mindede mig, om, hvor meget jeg har tabt.

Nogle ser mig og tænker “det er vist ikke slemt det dér” men de oplever mig heller ikke. De ser på mig. Og de kendte mig ikke før. Det er der nu ikke så mange der gør for jeg er blever meget mindre social og deltager ikke i så meget som tidligere. Jeg sparer på kræfterne for jeg orker ikke.

Skriv en kommentar