attak påvist i MR scanning og dermed er der gang min sclerose

En MR scanning fornyelig har vist ny sclerose forandring og det er sgu ikke godt

For ikke længe siden skrev jeg en blog om forandringparathed hvor der bla. stod:

At være uden fast grund så længe og med en sygdom som sclerose er det slet ikke godt. Mit system har siden foråret været i alarmsberedskab og det haft nogle helbredsmæssige konsekvenser som et attak med tab som her 4 måneder efter ikke er kommet tilbage, berøvelse af glæde ved at fotografere, berøvelse af glæde ved at se dansk tennis live.

Nu er resultatet af ny MR scanning kommet og der viser en ny sclerose forandring. Den forandring kan jeg tydeligt mærke men nu har jeg “papir” på den.

Det værste er, at jeg ved hvorfor jeg fik det attak. Stress og press udefra – og jeg ved af hvem. Det gør mig bare endnu mere forbandet ! En ting er sygdommen som jeg ikke ved hvorfor er kommet til mig. Og det er egentlig også mindre vigtigt for mig. Men noget andet er at vide hvem og hvad der har bragt mig ud af balance, stresset og presset mig så jeg har fået ny aktivitet og nye begrænsninger.

Stressen og presset har på fire måneder gjort, at jeg har tabt otte kilo uden at have gjort noget for det.

Jeg kan ikke helt beskrive hvor indebrændt jeg er over det og hvor meget lyst jeg har til at råbe, skrige og sætte en flammekaster på dem !

Der er stadig ikke en afslutning på “sagen” og de tænker slet ikke på hvad det gør ved syge mennesker. “Du må ikke slå på dem som er mindre end dig selv”, “Man sparker ikke til en mand som ligger ned” – gode dyder jeg er opvokset med, men som ingen plads har i dagens corporate world.

Lidt hørt jeg efter på den katolske privatskole :

Fader, tilgiv dem, for de ved ikke, hvad de gør (Lukasevangeliet, 23,34; om dem, der korsfæstede ham);

Men tilgive kan jeg ikke. Der er psykisk  vold det som de udøver. Psykisk vold med fysiske konsekvenser. Og jeg er heller ikke Jesus.

4 kommentarer til “attak påvist i MR scanning og dermed er der gang min sclerose”

 1. Kære Wessmann …
  Det gør mig ondt at høre … virkeligt ondt …
  … jeg har tidligere haft stor glæde af at tale med dig, og jeg står, selvfølgelig klar, hvis jeg kan hjælpe dig …jeg har desværre ikke tabt 8 kilo, det ville ellers have været rart !
  Men min sofa er helt til din rådighed ..,

  Din ven i Vanløse

 2. Kære Henrik, flot som du tager det !! Og ja, psykisk vold er meget mere udbredt, og er meget hårdere ved folk med meget større skadesvirkninger end man vil være ved.
  Pøj-Pøj !
  Din gamle ven Kim

Skriv en kommentar