jeg skal genopfinde mig selv i Brønshøj

Efter en hård periode har vi truffet en beslutning og vi flytter til Brønshøj

Det har været en voldsom periode med bla. et sclerose attak. Et attak, som har sat sine spor og det har den lange periode med usikkerhed også. Et umiddelbar konsekvens er af vi har solgt vores store lejlighed på Frederiksberg og og flytter i en lejlighed mindre end halvt så stor i Brønshøj, En alvorlig nedskalering, som indebærer at vi på ingen måde kan have alle vores ting med.

Der er en masse at sige om det og en massen mellemregninger – dem vil jeg skåne dig for her men sige at vi glæder os til Brønshøj og en ny oplevelse. Jeg er allerede ved at orienterer mig om lokalområdet for det lokale ligger mig på sinde. Fx er der Brønshøj Boldklub

Den lidt sværere del

En ting er den fysiske flytning men en anden er den metale flytning. At jeg skal skifte postnummer fra 1800 Frederiksberg til 2700  Brønshøj betyder ikke noget. Det som jeg tænker på er, at jeg skal “genopfinde mig selv”. Ovenpå mit attak og den turbulente tid er jeg ikke den samme som før. Der er noget som er gået i stykker og det fikses ikke med en limpistol.

Jeg skal finde ud af hvad jeg kan nu og vigtigst er at finde en god hverdag med mening igen. Jeg har større ambitioner med mit liv end bare at overleve og have et telefonnummer til en bedemand i baglommen. Jeg vil leve, opleve glæde og generelt have det godt. Jeg vil iKKE skulle se mig over skulderen hele tiden, jeg vil IKKE ikke turde.

At stor del i den proces der ligger foran mig er ro. Ro og stabile forhold er så vigtig for mig og mit helbred.

Altsammen i respekt for min sclerose for den er jeg nødt til at leve med og ikke imod.

Skriv en kommentar