mine tanker er fragmenterede og går “walk-about”

Jeg oplever, at jeg har sværere ved at tænke sammenhængende og ofte bliver det fragmenteret

Det er nu ikke fordi jeg har været god til at tænke lange sammenhængende tanker men jeg har ikke oplevet mine tanker som nu. Jeg får en masse ideer og tanker. Men inden jeg når at tænke noget til ende er der en ny tanke og jeg er videre.  Det er ikke godt for mig for så er tanken ikke færdig men simre et sted i kraniet.

Mine kognitive vanskeligheder grundet sclerose oplever jeg lige nu kraftigt. Det er vanskeligt at overskue ting og vanskeligt for at koncentrerer mig. Det ser jeg i forskellige ting. Heriblandt denne blog og min blog på multiplesklerose.dk. Jeg skal lave en blog om ugen men heldigvis har jeg lavet forud for det er svært at samle tankerne – men det er nu blevet til denne blog om hvor svært det er …

Jeg gør det heller ikke nemt for mig selv. Hvem sagde at det skulle være nemt ? Jeg kan godt lide at der en en ide eller tanke bag mine blogs – det lykkes bedre nogen gange end andre gange men jeg har ikke lyst til at lave en blog fordi jeg skal og så handler det om at jeg har bagt boller og “her har du opskriften på verdens nemmeste boller”.

Der er ikke noget i vejen med hverken boller eller opskrifter – jeg bager jævnligt – men det er ikke interessant for mig at skrive om. Men lige nu havde det været lettere at dele en bageopskrift.

Noget skyldes Corona og nedlukning

Jeg er sikker på at det skyldes Covid-19 og nedlukningen af landet. Ikke direkte men som en afledt effekt. Der sker simplethen for lidt og min inspirationskilder er tørret ud.

Som pensionist uden mimrekort og adgang til det lokale aktivitetscenter skal jeg selv opsøge alt. Der er ikke et job, ingen kolleger, ingen kunder eller leverandører, ingen opgaver eller projekter der lander på min bord. Ingenting. Jeg skal opsøge det selv. Livet, energien og motivationen – og det er svært når alle skal helst blive indendørs, holde afstand og alt undtagen Netto er lukket.

Det gør heller ikke noget nemmere når vejret er gråt, koldt og vådt. Min motivation for at gå en tur er ikke stor….

Men en tur i parken gør det heller ikke for mig. Jeg får min energi og motivation ved at oplever energien og livet omkring mig. Og lige nu er det ikke meget liv og meget lidt god energi.

Det er sådan set det optimale tidspunkt til at læse en god bog. Men det kan jeg ikke ikke. Bogstaverne danser quick step, sætningerne er dødsmetal og det eneste gode er, at jeg har glem det igen meget hurtigt.

Det er vel ikke meget andet at gøre end at knibe ballerne sammen og holde ud ?

Skriv en kommentar