Mødet med Kesimpta var en rystende oplevelse

En koncert med Simple Minds måtte aflyses grundet ny Kesimpta medicin mod sclerose

 

Efter at jeg fornyelig blev erklæret JC-virus positv blev jeg flået af Tysabri grundet risiko for udvikling af PML. Vil ikke gå i detaljer men PML er alvorligt. Meget alvorligt. Derfor er jeg nu kommet på nye medicin – Kesimpta. Desværre på den dag hvor jeg havde billet til Simple Minds koncert i Royal Arena. Super ærgerligt !


En anden dag vil jeg forsøge at fortælle lidt mere om Simple Minds og hvor for det betyder noget for mig. Men en anden gang…

Det varede hele aftenen, rysteriet. Sådan set glad for at jeg aflyste min aftale om koncert.

Men jeg kan se koncerten på Youtube – selvom jeg ikke forstår hvorfor noget gider at optage en helt koncert…

Skriv en kommentar