Jeg skulle lige forbi Reial Club de Tennis Barcelona

Jeg kan godt lide tennis og fotografi og derfor besøger jeg gerne tennisklubber – også i udlandet 

Nu gik turen til Barcelona. En kort tur så der er grænser hvormeget jeg kan nå men jeg skulle se noget andre i det eksklusive Pedrables-område i Barcelona så jeg rundede lige Reial Club de Tennis Barcelona. Jeg ved faktisk ikke hvad jeg har forstillet mig for naturligvis vader man ikke bare ind og fotograferer løs for helt tydeligt var dette en noget anderledes og større klub end du finder fx i Danmark.

Klubben har siden 1953 arrangeret det vi idag kender som Barcelona Open. En ATP-500 turnering med de største navne. I år med fx Carlos Alcarax (2), Andrey Rublev (6), Casper Ruud (8).

Altså klubben er omgivet et højt hegn du ikke kan se igennem og ved indgang er der elektronisk adgangskontrol og en portner/vagt. En meget vanlig mand men naturligvis var der ikke adgang. Hele anlægget var ved at bliver bygget om til turneringen med start den 13. april. Dvs vejene var afspærret og bevogtet og tribuner var ved at blive sat op. Til så stort et event bliver der udover tribuner bygge et gæsteområde med merchandise, mad, drikke og plads til sponsorerne, som er en stor del af tennis. Det er ikke billetter som betaler showet. Det gør TV-rettigheder og sponsorer.

Turnerigen fylder også i gade billedet. Fx var der i El Born området (hvor vi boede) et lille event med maskot, mini bane og lykkehjul med præmier. Det synes jeg er fedt! At man ønsker at inddrage hele byen.

PS: Jeg har fx også bsøgt Roland Garros, Stresa og Båstad

Skriv en kommentar