tilbage til at få Tysabri som intravenøs behandling

Der var en grund til, at jeg gik over til at modtage Tysabri subkutant ..

Sidste forår blev jeg tilbudt fremover at modtage min medicin – Tysabri – mod og for min sclerose. Da jeg altid er lidt forsigtig, hvad det angår, hoppede jeg ikke straks på selvom jeg blev forsikret om, at medicinen var den samme og effekten den samme.

Men efter et halvt år hvor de bare ikke kunne lægge det drop  – vinfloed – besluttede jeg mig for at sige ja tak. Jeg har ikke problemer med at bliver stukket men 3-4-5 gang sgu ikke sjovt.

Med medicinen subkutant oplevede jeg for første gang at få bivirkningen af Tysabri. Men efter et par gang er de forsvundet. Til gengæld har jeg i starten af maj fået et attak…usædvanligt.

Og nu bliver det diskuteret om jeg skal tilbage på intravenøs behandling. Altså hvis lægerne synes det er bedst så er det det jeg gør – men jeg har altså ikke lyst til at blive stukket på tre til fem gange i hånden, håndled eller andre steder.

Det er samme medicin, og går jeg udefra testet på alle leder og kanter, men medicin virker forskelligt på forskellige mennesker og måske, måske ikke virker medicinen givet subkutant bare ikke på mig. Stik og blå mærker er måske billigt sluppet for at få medicinen effektivt ?

Jeg er noget træt at det MS.

Skriv en kommentar