Jeg har et særligt forhold til HIK Havnen

Min kærlighedsforhold til HIK Havnen stammer fra barndommen og mine bedsteforældre

Min mormor og morfar boede i en lejelejlighed på Strandsparksvej. På 3. sal og fra soveværelset var der udsigt til Øresund, havnen og Hellerup Sejlklub. Dér sad vi næsten altid. Ved bordet. Spiste, spillede femhundrede (uden tre ens kort !), drak kaffe, brugte kikkerten og så på både, skibe og færger.

De havde en gravhund. Måske lidt kliche for Hellerup men det er lige meget. På alle årstider har jeg gået tur med hunden.

Om sommeren ned til HIK Havnen, høre tennisbolde bliver sendt over nettet og høre de ofte frustrede råb og støn. Rosen- og staudehaven i blomst. Legepladsen og gyngerne.

Om efteråret og vinteren fik vinden stagene på bådene til at spille en melodi. Metal mod metal. Gå på de våde sten langs molen ud til fyret. Og i tågen skimte Tuborg. Læse Jan bøger .

“Da den store, sødygtige motorbåd ‘Flying Star’ stod ud fra Hellerup Havn, kunne Jan og hans fire venner Erling, Carl, Jesper og Jack Morton sige farvel til et afsnit af deres liv. Eller måske skulle man snarere sige, at de kunne sige goddag til et nyt.”
Kilde: Forlagsbeskrivelse af Jan – stævner ud af Knud Meister

Altså lutter glade minder !

Med mellemrum tager jeg dertil igen. For jeg elsker det sted. Der er naturligvis noget nostalgi over det men også en glæde af i dag.

Tennis og fotografi

Jeg har stadig en interesse for tennis og følger både i TV men jeg tager også ud for at se tennis og vi har i et par år væres gæster i Båstad. I 2023 til en finalen medlem Ruud og Rublev. Sn lidt skuffende kamp som Rublev vandt uden de helt store problemer (tror jeg).

Men jeg har også været gæst til både indendørs og udendørstennis i Danmark. Primært til holdturneringen og det har jeg tidligere skrevet lidt om. Nogle gange har jeg haft en kamera med pg det er blevet til et par bøger: ÉGALITÈ og TENNIS i s/h

Og sandelig om ikke jeg får nogle år (>10år) siden fik en fotoven til tage nogle billeder af mig på HIK’s baner i havnen. Haha…den er helt gal 🙂

HIK Tennis har haft en noget svær tid og det jeg har set på banerne har ikke imponeret. Altså, HIK er en af de største klubber i DK med en stor tradition så men ikke de komme til at gøre det bedre ? Det tror jeg.

PS: siger at jeg slet ikke forstår, hvorfor der skal står “MOMENTS WORTH SHARING” på markisen på kiosken/klubhuset. Det virker direkte dumt. Havde været bedre hvis de have skrevet klubbens værdier:Ikke kun tennis og HIK

Skriv en kommentar