købte en fotobog i Paris for at få inspiration

Jeg har skilt mig af med en del fotobøger i år men købte alligevel endnu en i Paris

Nogle nænner ikke at skille sig af med fotobøger men jeg gør og har skilt mig af med en del i år. Jeg følte, at jeg havde “suget” den inspiration ud af dem som jeg skulle og hvorfor så have dem stående ?

Jeg var altså ikke i markedet for en fotobog men jeg har nu alligevel købt en i Paris:

En bog af Meyabe med gadefotografi i Paris udgivet af OFR

Jeg fik den inspiration jeg ledte efter

Jeg kendte ikke til fotografen men så bogen da jeg besøgte Pinault Collection og tænkte, at den skulle have et skud 🙂 Jeg åbnede først bogen da jeg kom hjem men den kortvarige bladring i bogen da jeg købte den satte alligevel nogle spor og jeg skød derefter lidt gadefotografi, som jeg ikke har gjort længe.

Det her er ikke gennemarbejdet materiale som i bogen. Den har fotografier skudt fra 2016 til 2022 og er gennemarbejdet i udtryk. Mine her er skudt på et par dage og har forskellig visuelt udtryk og er ikke gennemarbejdet på samme måde.

Det virker nemmere i andre by end i min hjemby, Frederiksberg. Der er flere mennesker og flere “interessante” mennesker i Paris (virker det til) og sprogbarrieren bliver pludseligt et skjold man kan gemme sig bag. Men det er sikkert bare noget sludder så ud og skyd 🙂

Gadefotografi er en genre man skal øve sig på. Som med alt andet fotografi. Et billede fra gaden gør det ikke til et godt gadebillede.

Er det her geniale billeder ? Slet ikke.

Skriv en kommentar