farvel til grussæsonen og til Frederiksberg

Nettene er taget ned, grusssæsonen er slut og snart er det også slut med at bo på Frederiksberg.

Det som for uger siden virkede fjernt men nu ses og mærke det tydeligt. Sommeren er slut, der er tændt for fjernvarmen. Nettene er taget ned på grusbanerne hos KB. Jeg gik en, måske, sidste tur i Frederiksberg Have.

Jeg er lidt i afskedsmode. Det er vigtigt at få sagt farvel på en gode måde for at kunne sige goddag til det nye. Jeg er ikke ked af det, ikke trist for vi har selv valgt det omend omstændighederne på beslutningstidspunktet var med et stort pres. Men det er vores beslutning. Vi har valgt det selv. Vi har valgt at sige farvel til noget og goddag til andet. Det har jeg det fint med.

Frederiksberg har været en dejlig oplevelse. Slet ikke som jeg huske kommunen for 35 år siden. Mere ung, mere levende og i mellemtiden er jeg blevet ældre og satte pris på andre ting, lægger mærke til andre ting end da jeg var 20 år.

PS: Sangen “No regrets” med Robbie William har jeg altid godt kunne lide

Skriv en kommentar